Кучета изнасилиха крадец при обир, взломаджията съди стопанката им!

Млад обирджия твърди, че е бил изнасилен от кучетата на жертвата си при обир и заведе иск за обезщетение на стойност 850 хил. долара.......


Post Image

Млад обирджия твърди, че е бил изнасилен от кучетата на жертвата си при обир и заведе иск за обезщетение на стойност 850 хил. долара. 23-годишният Джонас Карлстън твърди, че неочаквано за него самия е станал жертва на силна психическа и физическа травма.

На 26 февруари тази година Джонас се е опитал да нахлуе в резиденция Батън Руж, минавайки през къщичката на кучетата, които били собственост на жената, обитаваща имота.

Планът му с грабежа претърпял пълен провал и той се е заклещил във вратичката на животните. Според версията, която Джонас е дал в съда, двете немски овчарки са се възползвали от неговия страх, за да разкъсат панталона му със зъби и да го изнасилят многократно, редувайки се.

Г-н Карлстън твърди, че се е обадил на полицията едва след час и половина, като изнасилването е продължило през цялото това време без прекъсване. По думите му „актът“ продължил още 45 минути преди пристигането на органите на реда. Неговият адвокат г-жа Анна Шеридан се аргументира, че нейният клиент е получил сериозна травма от случилото се и собственикът на имота 93-годишната вдовица Телма Матюс е отговорна за поведението на кучетата й.

„Законът е ясен – кучетата-пазачи имат право да използват сила, за да спрат нарушителя. Но да изнасилиш човек и то с часове със сигурност не е използване на разумна сила“, допълва адвокатът.

Вдовицата г-жа Матюс не възнамерява да плати и стотинка на „това малко копеле“ и твърди, че нейните кучета никога досега не са изнасилвали. „Този малък тъпак се опита да ограби самотна възрастна жена и беше раздразнен от две добри кучета-пазачи. Той го заслужава“, допълва тя.

Освен иск за общо 857 250 долара, крадецът поискал и евтаназия на двете кучета на г-жа Матю – Бинго и Ринго, отбелязва bg-voice.com. Възрастната жена заплашва да „даде всяка стотинка за благотворителност и да умре разорена, но да се увери, че той не е получил нищо“.

Очаква се случаят, заради нетрадиционната си история, да получи голямо медийно внимание.

Коментари 0

Няма коментари