loading...
loading...


rengen kamera 1

Японският гигант се старае толкова много, че изпреварва времето си, поставяйки инфрачервена леща. Нощните клипове наистина са били впечатляващи за времето си, но някои потребители усетили още един интригуващ бонус. Използването на нощния режим през деня може да позволи да видите по-подробно нечие чуждо тяло, защото притежавате перфектната рентгенова камера. Това означава, че съвсем спокойно можете да гледате под дрехите, банските костюми и липсват всякакви прегради за вас.

След като цели 12 сайта с тонове снимки се откриват, компанията прибира 700 000 камери, за да модифицира така нощното виждане, че да не позволява повече навлизането в личното пространство. И до днес могат да се открият апарати с такива възможности, но при покупка е възможно да получите списък със законите, които могат да се нарушат.

Практически погледнато, Sony не правят грешка с този продукт, а просто не осъзнават, че невероятната технология винаги може да бъде използвана толкова грешно, че да развали удоволствието на всички! Няма само Супермен да се възползва от подобни екстри!

rengen kamera 2

rengen kamera 3

*