(ВИДЕО) - ТОП 10 ПЛАШЕЩИ технологии, които ЩЕ ПРОМЕНЯТ света


Към следващия
Харесай видеото!


272 прегледа
Krasi
18
Публикувано 17 May 2022 / в Блогери & Блогове

Вижте някои от най-СТРАХОВИТИТЕ технологии на бъдещето, които може би ще променят начина, по който живеем и вероятно ще застрашат самото ни съществуване.

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash9" и 3% от техника с "Clash9PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Сигурен съм, че много от вас, също като мен, си пазаруват от онлайн магазини в интернет. Ако е така, то може да използвате намаление на повечето продукти с промокодовете изписани по-горе. Така освен, че ще имате отстъпка, че помогнете и на канала ми. ❤️ Благодаря! Тук можете да откриете книгите ми:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Ако докарате един човек, живял през 50-те години и го пуснете в центъра на някой голям град, той ще се види в абсолютно чудо. Навсякъде хора забили поглед в смартфони, чиито екрани реагират на допир, в ушите им незнайни слушалки без кабел, гигантски телевизори по сградите и компютри навсякъде, пълна лудница, техника отвсякъде. Никой от онова време не би могъл да прогнозира развитието на технологията. Това ни кара да се запитаме – как ще изглежда пък живота ни след 50 години? Имайки предвид мнението на експерти, днес в канала на #TheClashers ще ви разкажа за 10 технологии, които ще променят света завинаги.

Знаете, че в моите #Top10 класации винаги се старая да ви показвам странни неща, които вероятно не сте виждали или чували. За това днес ще отправим поглед към бъдещето и ще ви запозная с #Technology , които ще променят начина на живот.

Дали това ще е за добро или не, само времето ще покаже. В това видео има много diversity и ще засегнем всяка една сфера от нашето ежедневие. Епизодът е family friendly и може да го изгледате с цялото семейство и приятели от всякакви възрасти.

Надявам се да ви е интересно и ако е така, знаете какво трябва да направите, нали?

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия