(ВИДЕО) - 11 човека ПРИДОБИЛИ СУПЕРСИЛИ, след ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ


Към следващия
Харесай видеото!


185 прегледа
Krasi
18
Публикувано 17 May 2022 / в Блогери & Блогове

Искам да ви разкажа няколко необикновени истории за хора, които след инцидент започват да развиват странни способности. Дали са отключили части от мозъка си или винаги са имали таен талант, предстои да разберем.

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash9" и 3% от техника с "Clash9PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

В случай, че като мен обичате да си пазарувате техника, лаптопи, игри или смартфони от онлайн магазини в интернет, може да се възползвате от отстъпка в Озон и Ардес. За целта просто въведете промокодовете от по-горе. Така освен, че ще имате намаление, ще помогнете и на канала, за което благодаря! ❤️ Книгите ми може да си вземете тук:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Сигурен съм, че повечето от вас като малки за мечтали за какви ли не суперсили. За съжаление в реалния живот обаче науката не познава такива. Дали наистина е така? Днес искам да ви запозная с 11 изключително интересни човека, които след като им се случва нещо, придобиват необикновени суперсили. Не си представяйте, че могат да летят или да контролират лаптопи и компютри с ума си. Доста по-умерени са, но ще разберете какви точно от новата класация на #TheClashers днес.

Като цяло суперсилите са известни като #SuperPowers на английски, но науката има определени термини, които използва, като например "придобит гений". Ще разберете как точно се придобива гений и и през какво трябва да мине човек. Видеото както винаги е family friendly и може да седнете с приятели от всякакви възрасти да го изгледате. Постарал съм се да е като документално филмче, в което има много diversity. Ще разгледаме всякакви хора независимо от произхода им и цвета на кожата.

Имаме няколко случая от САЩ, които технологията и науката вече са усперли да изследват. Независимо дали талантът е свързан с изкуството, музиката или културата като цяло, сигурен съм, че всеки един човек има с какво да ви впечатли. Ще останете положително настроени след това видео.

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия