Време беше


Възрастово ограничение 18+. За да гледате видеото трябва да потвърдите, че сте над 18 години!

Регистрирай се или влез в акаунта си, за да потвърдиш, че си над 18 години.

Към следващия
Харесай видеото!


1 прегледа
NarodenKontrol
0
Публикувано 29 Jun 2023 / в Други

Фейсбук група При Народа е вече активна https://www.facebook.com/groups/261431249821957/

T&C
За опростяване и за да се избегне объркване ще се ползват следните наименования.
„Нас“, „Нашите“, „Ние“, „Създателят“, “Профилът“ се счита за профилът „Народен Контрол“
„Сайтът“ се счита уеб страницата „Youtube.com” или други сайтове за видео споделяне.
“Услугите“ се считат функциите на сайта „Youtube.com”, или други сайтове за видео споделяне и техните обвързаности (функции).
Ограничаване на отговорността
1. ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ДО МАКСИМАЛНАТА СТЕПЕН, ПОЗВОЛЕНА ОТ ПРИЛОЖИМОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СЪЗДАТЕЛЯТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИКАКВИ НЕПРЕКИ, СЛУЧАЙНИ, СПЕЦИАЛНИ, ПОСЛЕДВАЩИ ИЛИ НАКАЗАТЕЛНИ ЩЕТИ, ИЛИ ЗАГУБА НА ПЕЧАЛБИ ИЛИ ПРИХОДИ, НЕЗАВИСИМО ДА СА ВЪЗНИКНАЛИ ПРЯКО ИЛИ НЕПРЯКО ИЛИ ЗАГУБА НА ДАННИ, ИЗПОЛЗВАНЕ, ДОБРА ВОЛЯ ИЛИ ДРУГИ НЕМАТЕРИАЛНИ ЗАГУБИ, В РЕЗУЛТАТ ОТ ВАШИЯ ДОСТЪП ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИЛИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТЪП ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ; ВСЯКАКВО ПОВЕДЕНИЕ ИЛИ СЪДЪРЖАНИЕ НА ВСЯКА ТРЕТА СТРАНА В УСЛУГИТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ, ВСЯКАКВА КЛЕВЕТА, ОБИДНО ИЛИ НЕЗАКОННО ПОВЕДЕНИЕ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ ИЛИ ТРЕТИ СТРАНИ; ВСЯКО СЪДЪРЖАНИЕ, ПОЛУЧЕНО В РЕЗУЛТАТ НА УСЛУГИТЕ; ИЛИ НЕОТОРИЗИРАН ДОСТЪП, ИЗПОЛЗВАНЕ ИЛИ ПРОМЯНА НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ИНФОРМАЦИЯТА ИЛИ СЪДЪРЖАНИЕ, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ОБЩАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НА СЪЩНОСТИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА НАДХВЪРЛЯ СТО ХИЛЯДИ ЕВРО (100,000 Евро) ИЛИ СУМАТА ЗАПЛАТЕНА ИМ ОТ СЪЩНОСТИ ИЗВЪН САЙТЪТ.

2. ПРАВА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ
Освен ако не е посочено друго, ние си запазваме всички права, собственост и интерес във и към видеото и профила, включително без ограничение всички графики, потребителски интерфейси, бази данни, функционалност, софтуер, дизайн на уебсайтове, аудио, видео, текст, снимки, графики, лога и търговски марки или марки за услуги, възпроизведени чрез уебсайта. Тези Условия за ползване не ви предоставят лиценз или права за интелектуална собственост към или върху видеоклипа и профила или който и да е от неговите компоненти, освен в ограничената степен, в която настоящите Условия за ползване изрично посочват вашите лицензионни права върху него. Вие приемате, че видеото и профилът и техните компоненти са защитени от законите на Република България.

2. INTELLECTUAL PROPERTY RIGHTS (ENGLISH)
Unless otherwise indicated, we retain all right, title, and interest in and to the video and the profile, including without limitation all graphics, user interfaces, databases, functionality, software, website designs, audio, video, text, photographs, graphics, logos, and trademarks or service marks reproduced through the Website. These Terms of Use do not grant you any intellectual property license or rights in or to the video and the profile or
any of its components, except to the limited extent that these Terms of Use specifically sets forth your license rights to it. You recognize that the Video and the Profile and their components are protected by the laws of Republic of Bulgaria.

3. ОПРОВЕРЖЕНИЕ
Уебсайтът и ние не носим отговорност за щети, възнекли от взаймодействие, или по друг начин от използването или невъзможността да се използва този сайт или който и да е материал, съдържащ се в него, или от което и да е действие или решение, взето в резултат на използването на сайта.
Материалите в този профил не представляват правен или друг професионален съвет. Трябва да се консултирате с вашия професионален съветник за правен или друг съвет.
Създателят си запазва правото според Чл. 40 (1) от Конституцията на Република България гласящ- печатът и други средства за масова информация са свободни и не полежат на цензура. Но ако поради незачитане на нашите изконни и законови неотменни права и свободи дадени от твореца се продължи по пътя на психически тормоз и други видове натиск, заплахи и други, ще считаме че тези същност/ти, човек, хора, длъжностно лице, служител/ли, организация, корпорация, частни или държавни се съгласява/ат да поемат отговорността, тежестта и обезщетението за нанесените щети, вреди, загуби и други, за нарушаване на нашето спокойствие и живот с каквато и да е сума и във валута определена от нас.

Незнанието на закона не ви лишава от отговорност.


4. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Видеото е предназначено за информация без гаранции че е правно и актуално. Информацията не е представена като източник на правен съвет. Не трябва да разчитате, за правни съвети, на изявления или становища, направени в рамките на уебсайта или от други интернет сайтове, на които има външни препратки. Ако имате нужда от правен съвет, на който възнамерявате да разчитате в хода на правните си дела, консултирайте се с компетентен, независим адвокат.

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия