ТОП 10 - ЛАЙФ ХАКОВЕ, които могат ДА СПАСЯТ ЖИВОТА ВИ!


Към следващия
Харесай видеото!


141 прегледа
Krasi
13
Публикувано 28 Aug 2020 / в Яки

Тези Life Hacks могат да спасят човешки живот. Новата ни Топ 10 класация ще ви даде безценни съвети за оцеляване. Как да се спасиш ако те нападне мечка? Можеш ли да си направиш спасителна жилетка от панталон? Направи си сам компас и още много трикове и хакове, в това специално ‘Айде БГ видео.

Поръчай бъндъл с автограф и мърч от тук:
http://sundayhabit.com/айде-бг

Поръчай видео поздрав и картички с автографи от Парти агенция Таралежите:
https://bit.ly/3c0NFor

Диви животни

Попаднете ли сред дивата природа вече не сте господари. Затова ето ви няколко съвета, ако се сблъскате очи в очи с диви зверове. Започваме с мечките. Тези огромни животни рядко нападат хора, но за да не се превърнете в част от изключенията, запомнете следното – не бягайте. Нямате шанс да надбягате мечка, а и това ще отключи инстинкта ѝ за нападение. Не се правете на умрели – това е мит, който рядко помага. Отстъпвайте бавно назад, с лице към животното, без резки движения. Ако мечката е агресивна, издавайте силни звуци – крясъци, удряне на тигани, тропане с крак. Други съвети при агресия от страна на мечката са да размахвате ръце над главата си, за да изглеждате по-големи. Също така трябва да оставите ма животното път за бягство, за да не се чувства притиснато и да реши да нападне. А какво трябва да направите, за да избягате от крокодил? Вижте в новата ни Топ 10 класация.

Палене на огън

Да запалиш огън без запалка или кибрит е трудно. Но ето няколко лайф хака, които ще ви улеснят. Най-известният метод е триене на 2 пръчки една в друга. Дърветата, които са подходящи за тази цел са върба, ела, бор, смрадлика и топола. Трябва да се уверите, че пръчките са сухи, след което да си изработите лък за палене. За целта ще ви трябва една еластична пръчка, връзки за обувки и търпение. А как точно да действате – ще видите във видеото. Друг хак за палене на огън е да използвате батерия и станиол от дъвка. Действа невероятно добре и може да спаси живота ви. Вижте и него в това полезно ‘Айде БГ видео.

Спасителна жилетка

Това е един от ай-яките Life Hacks. Знаете ли, че можете да си направите спасителна жилетка от собствените си панталони? За целта трябва да свалите панталоните във водата и да завържете крачолите им един за друг в областта при глезените. После трябва да вкарате въздух вътре, като замахнете силно с панталона по посока на водата. Друг метод е да издишате собствения си въздух в панталона или да вкарате такъв чрез разсичане на водата с ръка. Как точно – вижте в класацията. Тези хакове ще ви помогнат да останете над водата и да изчакате да дойде помощ. Ако сметнете, че са полезни – харесайте видеото и не забравяйте да се абонирате за Aide bg.

За информация за 'Айде БГ парти -
Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
тел. 0882 270 240
ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

Facebook:
https://www.facebook.com/aydebgofficial/

Instagram:
https://www.instagram.com/aydebgoffic...

Музика: NALICE
Изпълнител: Jason Farnham

Jay Man - http://OurMusicBox.com
#айдебг #Top10 #lifehacks

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия