ТОП 10 - НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА, намерени в ЗАДНИЯ ДВОР!


Към следващия
Харесай видеото!


314 прегледа
Krasi
13
Публикувано 28 Aug 2020 / в Яки

Торба с прокълнати пари, жив алигатор, луксозно Ферари и Холивудска звезда - това е само малка част от странните неща, които хората са намирали в задните си дворове. Гледайте новата топ 10 'Айде БГ класация и вижте и останалите изумителни примери, на някои от които няма да повярвате.

Поръчай бъндъл с автограф и мърч от тук:
http://sundayhabit.com/айде-бг

Поръчай видео поздрав и картички с автографи от Парти агенция Таралежите:
https://bit.ly/3c0NFor

Торба с пари

Да намериш торба с пари в двора си е страхотно... дали? Чуйте историята на мъж на име Уейн Сабаж. Той бил пенсиониран дърводелец, който отглеждал зеленчуци в задния си двор. Един ден, докато берял плодовете на своя труд, Уейн се натъкнал на торба пълна с пари. Той предал торбата в полицията, където му казали, че ако никой не потърси парите в рамките на една година, те остават за него. Малко преди да изтече срокът, съседката на Уейн, 87-годишната Долорес Джонсън, казала че парите са нейни, но се отървала от тях, защото били прокълнати. Съдът не се интересувал от подобни суеверия и постановил сумата да бъде разделена между дъщерята на съседката и Уейн. Но може би е трябвало да послушат старицата. Малко преди парите да бъдат разделени, последвала поредица от нещастия. Първо починала 87-годишната съседка. Няколко месеца по-късно я последвал и Уейн, който загубил битката с диабета. При новината за смъртта му, бащата на Уейн получил инфаркт и също починал. А вие вярвате ли ли в проклятия? Пишете ни в коментарите и вижте нашето мнение в нашата нова ‘Айде БГ класация.

Метеорит

Какъв е шансът къщата ти да бъде ударена от метеорит? Около 1:100 милиона. А какъв е шансът да бъде ударена от метеорит 5 пъти? Огромен, ако се казваш Радивойе Лажич. Този човек, живеещ в Северна Босна, вероятно държи рекорда за най-много случайно намерени метеорите, просто защото къщата му е удряна от тях 5 пъти. Човекът всеки път носел камъните, които се забивали в дома му, вуниверситета, а учените потвърждавали, че са дошли от космоса. Слава Богу метеоритите били само няколко сантиметра в диаметър, иначе къщата и самият Радивойе щяха да станат част от кратер. Но защо точно неговата къща? Босненцът смята, че извънземна раса се опитвала да му изпраща послания. Учените, обаче, не са на същото мнение и излседват местността за магнитни полета, които биха могли да привличат небесните камъни. Но извънземни или не Радивойе трябва да се радва, защото метеорите струват доста пари онлайн. И ако си мислите, че това е най-откачената история – гледайте новото ни видео.

Ферари

През 1978г. две момчета от Лос Анджелис ровели на игра в задния двор на къщата си. Ненадейно те се натъкнали на мечтата на всяко хлапе! Под пръстта имало заровена цяла кола. Когато полицията дошла и изровила колата се оказало, че това е луксозно возило Ферари Дино 264GTS. Невероятна находка, но как се озовала там? Според зловещата версия, в колата била намерена жена, чието последно желание било да бъде погребана в колата си, близо до гроба на съпруга ѝ. Но това е по-скоро крийпи паста. Реалистичната версия е, че собственичката на колата е платила на крадци, за да откраднат Ферарито и тя да прибере тлъстата застраховка. Уговорката була те да бутнат колата в океана, но крадците решили да заровят луксозното возилои след някоя и друга година да го продадат на черно. Днес красивият автомобил е почистен, продаден и подкаран отново. Хепи енд.

За информация за 'Айде БГ парти -
Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
тел. 0882 270 240
ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

Facebook:
https://www.facebook.com/aydebgofficial/

Instagram:
https://www.instagram.com/aydebgoffic...

Музика: NALICE
Изпълнител: Jason Farnham

Jay Man - http://OurMusicBox.com
#айдебг #Top10 #класация

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия