ТОП 10 - НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА, намерени в ЧОВЕШКОТО ТЯЛО!


Към следващия
Харесай видеото!


434 прегледа
Krasi
13
Публикувано 28 Aug 2020 / в Яки

ТОП 10 НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА, намерени в ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

В тази 'Айде БГ класация ще ви разкажем за най-странните неща, извадени от човешкото тяло. Невероятни истории, странни вкусове, откачени случки и смешни гафове, които са довели до тези случаи. Гледайте и научете нещо ново от нашата Top 10 класация.

Поръчай бъндъл с автограф и мърч от тук:
http://sundayhabit.com/айде-бг

Поръчай видео поздрав и картички с автографи от Парти агенция Таралежите:
https://bit.ly/3c0NFor

Жаби и плъхове

Едно лечение Made in China. Традиционната китайска медицина е изключително интересна и древна, но в нея има някои смущаващи практики. Доказателство е случаят на 66-годишен мъж на име Янг Мушенг. Когато бил на 25, Янг започнал да страда от силни болки и кашлица. Вместо да потърси помощта на съвременната медицина, той се обърнал към свой адаш на име Янг Дингчай. Той му дал рецепта за здраве и дълголетие – по 3 живи жаби дневно и от време на време малко, живо плъхче. В продължение на 40 години Мушенг изпълнявал стриктно предписанието и ежедневно поглъщал по 3 живи земноводни. Но това не е най-невероятното. Най-невероятното е, че това му помогнало. През ези 40 години, китаецът спрял а изпитва болки в стомата, а кашлицата му изчезнала. И ако си мислите, че това е странно – гледайте новата ни Топ 10 Класация.

Глухарче

Тази история се развива в Китай. Там, малко момиченце на годинка и половина, било прието по спешност в болница. Момиченцето се казвало Ранран, а оплакванията му били силни болки в едното ухо. Когато лекарите прегледали детето, те останали изумени. В ухото на Ранран било започнало да расте цяло глухарче. А как е стигнало до там? Предположенияа на медиците били, че детето си е играело в тревата в парка или на двора, а някое пухче от глухарче е влязло в ухото му. Топлината на тялото на Ранран, както и влажността в единия канал са били идеална среда за покълването на семенцето. И така, седмици по-късно, растението се развило и започнало да расте навътре към тъпанчето. Слава Богу хирурзите успяли да отстранят цветето без Ранран да увреди слуха си. Всичко е добре, когато завършва добре.

Нездравословно

Здравословното хранене е един от ключовете към дългия живот. Но понякога точно то може да направи живота ви изключително къс. Това за малко да се случи с мъж на име Рон Суиндън. Той бил приет по спешност, с болки в гърдите и отказал бял дроб. Първоначално лекарите предположили най-лошото. Но изследванията показали нещо странно – необичайно образувание в изключилия бял дроб. След по-обстоен преглед, се оказало, че това е едносантиметрово грахово растение. Ще се зачудите как е попаднало там? Оказало се, че няколко месеца по-рано Рон си направил здравословно хапване, включващо зелен грах. Едно от грахчетата, обаче се отклонило от хранопровода, минало през трахеята и попаднало в дроба му. Месеци наред, то си стояло и растяло, докато не накрало белия дроб да колабира. И това все още не е най-страната история в нашата ‘Айде БГ класация.

За информация за 'Айде БГ парти -
Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
тел. 0882 270 240
ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

Facebook:
https://www.facebook.com/aydebgofficial/

Instagram:
https://www.instagram.com/aydebgoffic...

Музика: NALICE
Изпълнител: Jason Farnham

Jay Man - http://OurMusicBox.com
#айдебг #Top10 #класация

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия