Мистериите на България - ФИЛМЪТ - ЧАСТ 2


Към следващия
Харесай видеото!


119 прегледа
Krasi
17
Публикувано 14 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Съвсем скоро започва СЕЗОН 3 от Мистериите на България и с този филм искам да ви припомня всички прекрасни места, които посетихме от втория сезон на предаването. Премиерата на първи епизод от новият сезон е на 09.11, точно в 18:00! Този филм има английски субтитри (english subtitles).

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash7" и 3% от техника с "Clash7PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Предполагам, че и вие искате да пестите пари докато пазарувате онлайн? Ако е така, може да използвате моите промокодове, които са изписани горе. Пък ако ви се чете нещо мистериозно и интересно, може да погледнете книгите ми:

📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy​​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI​​​

По традиция правим филм за Мистериите на България като комбинираме всички едпизоди от сезон 2, но изрязвам повтарящите се неща и интрота, за да може да се насладите на чисто съдържание. Гледал съм да преливам темите плавно и неусетно, за да може наистина да се чувстват като филм. Също така съм се старал да запазя най-красивите кадри от България, без да ги изрязвам.

Епизодите:
00:01:23 Епизод 1 - Царичина
00:16:17 Епизод 2 - Мистериозните Долмени
00:38:08 Епизод 3 - Дяволският мост
00:48:14 Епизод 4 - Орлови скали
01:01:30 Епизод 5 - Татул
01:11:23 Епизод 6 - Перперикон
01:32:26 Епизод 7 - Харман Кая
01:42:44 Епизод 8 - Козарника и Магурата
02:01:57 Епизод 9 - Шишенци
02:39:02 Епизод 10 - Белоградчишки скали

Тук горе оставям и Chapters на видеото, за да може да се ориентирате много по-лесно. 😀

#Mysteries #Bulgaria #TheClashers

Ако си спомняте добре, стартирахме сезон 2 от Мистериите на България с дупката в Царичина. Една тема, която продължава да пленява умовете на хората в нашата държава. Показах ви как изглежда днес и каква е нейната история. Вие обаче трябва да си прецените в какво да вярвате. След това се запътихме към другия край на България, където посетихме цели 3 локации - Мистериозните долмени, тракийска гробница и много интересна римска крепост. В Мистериите на България ФИЛМЪТ 2 съм се постарал да оставя само качествено съдъражние, на което може да се насладите. В третият епизод се потопихме в сърцето на Родопите, където разгледахме невероятният мост близо до Ардино.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Само на няколко километра от моста се крие друга известна загадка - Орловите скали. Там има десетки трапецовидни ниши, но в същия епизод ще ви отведа до Глухите камъни, които са най-ичвестната локация сред тези загадъчни обекти. За петият епизод оставаме в Родопа планина, за да ви покажа едно древно светилище - Татул. А след това се отправяме към най-големия град на траките - Перперикон. Ще видите някои уникални и различни гледки от нашата прекрасна държава.

За седмия епизод сме още в Родопите и ще разгледаме най-древната астрономическа обсерватория в цяла Европа! Това е Харман Кая! Време е обаче да пътуваме до две пещери в Северна България - Козарника и Магурата, които впечатляват със своята история. Ще посетим и най-мистериозното село на картата - Шишенци. Макар всички да сте гледали епизода - сигурен съм, че ще откриете нови и интересни неща.Шишенци се превърна във феномен по нашите земи и все още хората го посещават редовно в търсене на мистериозните звуци. Завършваме филмът Мистериите на България с приказните Белоградчишки скали!

Ако този Филм за тайните на България ви е харесал, може да му оставите по един лайк в подкрепа и да не забравите да се абонирате за канала.

➡️Каналът на Любо: https://bit.ly/3kYYVa9

Музика от интрото: Daemonia Nymphe-Divined by Trophonius (Ancient Greek Music)

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия