(ВИДЕО) - ТАЙНАТА на УСПЕХА на Анджелина Джоли! - (ВИДЕО)


Към следващия
Харесай видеото!


108 прегледа
Krasi
17
Публикувано 04 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Историята на Анджелина Джоли. Жената, която е минала през употреба на наркотици и е стигнала чак до психиатрична болница.

* Анджелина Джоли се запознава отблизо със световната хуманитарна криза по време на снимките на филма „Томб Райдър“, а бедността в Камбоджа остава у нея трайна следа, която я кара да се обърне към върховния комисар по въпроса с бежанците на Обединените Нации. През 2002 година, когато става посланик на добра воля към същата организация, осиновява и първото си дете – 7 месечно сираче от Камбоджа.

* Бедното детство на Джоли, фактът, че тя е толкова различна и непокорният й характер й печелят подигравките на другите деца и изключването от училище. В това тя намира смисъл и ново призвание – да стане погребален режисьор и започва курс по балсамиране. Вкъщи. Добре, все ще има щастлив край тази история, нали така? Анджелина прекратява връзката си, когато става на 16, и се мести в собствено жилище. Но изолацията в гимназията, от която все пак се дипломира, хроничното недоспиване и хранителните проблеми не й помагат да си стъпи здраво на краката. На 20-годишна възраст вече е използвала „почти всяка възможна дрога“, особено хероин, а депресията, комбинирана с всичките други проблеми, води до два опита за самоубийство – на 19 и 22-годишна възраст. На 24 Анджелина влиза в психиатрична болница в Лос Анджелис.
==============================
ТАЙНАТА на УСПЕХА на Анджелина Джоли - Успешни истории еп.7
==============================
►ФЕЙСБУК ГРУПА ЗА ИНТЕРЕСНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ:
www.facebook.com/groups/110727905676587/
==============================
►ТЕЛЕГРАМ ГРУПА
t.me/ayhaninfirevideos
==============================
► ПОЛУЧАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ГЛЕДАНЕ НА ВАШИТЕ КЛИПОВЕ
https://www.tubebuddy.com/AyhanInfire
==============================
Контакти на автора:
► YouTube: https://www.youtube.com/channe....l/UC1mqS1z-YSlwPyZ0f
► Мой инстаграм: https://www.instagram.com/infireee/?hl=bg
► Vbox7: https://www.vbox7.com/user:ayhaninfire
==============================
Музика от видеоклипа:
► YouTube Library
==============================
В това видео е използвано:
► google chrome
► Adobe Premiere Pro
► Adobe Photoshop
==============================
Препоръчвам за глеадне:
■ НАРКОДИЛЪР, ЗАТВОРНИК, КРИМИНАЛЕН -50 cent. ,,Успешни истории" ЕП.2 от Ayhan Infire: https://www.youtube.com/watch?v=TAG2opI09Mg&t=2s: https://youtu.be/G9QpiM_FbxU
■ Успешни истории Eп.1 - Coca Cola от Ayhan Infire: https://www.youtube.com/watch?v=IoEBaxWoeY0
■ ЧЕРНООБИЛ. ИСТИНАТА КОЯТО СА КРИЕЛИ ДЪЛГИ ГОДИНИ. БОЛКАТА В ДУШИТЕ НА ХОРАТА: https://www.youtube.com/watch?v=eiCEqagO4KQ&t=2s
==============================
Абонирайте,харесайте и коментирайте:
https://www.youtube.com/channe....l/UC1mqS1z-YSlwPyZ0f
==============================

Информация за видеоклипа:

*Световноизвестната актриса Анджелина Джоли води начин на живот, за който само можем да мечтаем. Тя е третата актриса в историята, която печели 20 милиона долара за участие във филм, но огромните облаги и награди, както и позитивната й публичност не отговарят на истинската й мисия в живота. Джоли е водена от искрената си отдаденост да помага на хората, които не са дарени с нейния късмет. „Анджелина Джоли – поглед отблизо“ разкрива какво всъщност се крие зад красивото лице и провокативно минало на актрисата.

*Актрисата открива, че има ген BRCA1, който я поставя във висок риск от рак на гърдата и яйчниците. Затова тя предприема смела стъпка – подлага се на операция за отстраняване на гърдите през 2013 г., а после и на яйчниците и маточната тръба – през 2015 година. Почти две години по-късно прекратява и връзката си с Брад Пит. Животът на Анджи отново се преобръща.

*През ученическите си години първо в Beverly Hills High School се чувства аутсайдер заради нестандартния си външен вид, навика си да се облича с дрехи втора употреба и слабото си тяло. Не заменя черното за друг цвят, боядисва си косата розова и се премества да живее при гаджето си, когато е само на 14 години.

*На 26 Анджелина е готова да се фокусира върху нещо истинско и малкият Мадокс, роден в Камбоджа, се появява във филма. В който ролята на съпруг на Джоли играе Джони Лий Милър – двамата сключват брак през 1996 – когато тя е на 21 години. За сватбената церемония тя носи черни кожени панталони и бяла тениска с името на младоженеца, изписано с кръвта й. Е, след всичко, описано дотук, тази подробност едва ли ви прави толкова голямо впечатление.

*Анджелина и Лий Милър се разделят през 1999г. и след това актрисата посяга на живота си за втори път. Но за щастие опитът е неуспешен. През същата година тя е отново пред камера с Били Боб Торнтън във филма „Контролна кула“ и двамата толкова си пасват, че на следващата година… се женят! А сега можете ли да познаете какво следва – точно така, развеждат се. И то само след две години. През 2005 Джоли среща Брад Пит – принцът на бял кон ще да е бил, защото тяхната връзка продължава повече от три години. Трае цели дванадесет!

#Анджелинаджоли #история #успешнихора

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия