Топ 10 - Експеримента, които можеха да сложат КРАЙ на света!


Към следващия
Харесай видеото!


160 прегледа
Krasi
17
Публикувано 14 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Ето кои са едни от най-противоречивите експерименти в човешката история, които съвсем спокойно са могли да ни затрият като раса. Пригответе се за един супер интересен епизод, който ще ви накара да се замислите.

📙 Поръчайте НОВАТА ми книга "50 Невероятни Загадки" тук: https://bit.ly/3oN06NZ

Знаете, че четвъртата ми книга - 50 Невероятни загадки" вече е налична и може да си я поръчате от линкчето по-горе. 🙌 В нея ще прочетете някои наистина интересни феномени и случаи, за които се говори по-малко в медийното пространство. Надявам се да ви е интересна! ❤️ Благодаря за подкрепата!

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash7" и 3% от техника с "Clash7PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

В тези времена пазаруваме все повече от Интернет, онлайн магазини и когато го правим е добре да е с отстъпка. ⭐️ За целта може да използвате някои от моите промокодове в сайтовете Озон и Ардес. Така подкрепяте канала, освен че използвате намаление! ❤️ Благодаря Ви! 😀 Може да си вземете някоя от книгите ми от серията "Топ мистериите" тук:

📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy​​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI​​​

Ние хората обичаме да експериментираме и да тестваме нови неща, това е в нашата природа и същност. Все пак така са направени и едни от най-големите открития в науката и в други сфери. 🔥 Понякога обаче може да отидем прекалено далеч в нашите опити и изобщо не си даваме сметка за риска, на който подлагаме цялото човечество. 👨‍👩‍👧‍👦 В историята ни има няколко такива примера, за които искам да ви разкажа. 🌎 Гледайте новата топ класация на The Clashers - Топ 10 експеримента, които можеха да сложат край на света ни!

За първата позиция съм ви споменавал и преди, а за нея се местим в Русия. Там копаят толкова дълбоко, че пробиват земната кора без да си дават сметка за последствията. ✅ След това имаме специална технология, която може да предизвика поредица от големи вълни. Тя е от Нова Зеландия, което е изненада. Няма да минем и без САЩ, където са правили доста интересни опити от типа: "ако стане". 🤫 Замърсяването на околната среда и природата са едни от належащите проблеми, с които човечеството трябва да се справи. 📚Преди време е имало един опит с бактерия, която да разгражда вредните съставки в боклуците, но се оказало, че разгражда много повече неща, отколкото трябва. 🎁 В днешното видео съм гледал да има diversity и да е разнообразно в позициите, за да ви е интересно до край. 👨🏿‍💼

Несъмнено едно от най-интересните научни постижения е работата на големия адронен колайдер в Швейцария. Там се засилват елементарни частици и така се надяват да надникнат в далечното минало на Вселената. 🪐 Търсенето на форми на живот също може да крие някои опасности, за които не си даваме сметка. 👽 Ами ако изпратим сигнал и той се улови от раса, която не ни мисли доброто. Така излагаме позицията си на всички. 👨‍👩‍👧 Видеото е Family Friendly и може да седнете заедно със семейството си да го изгледате и да научите други интересни неща.

Надявам се видеото да ви е било интересни и ако е така може да го оцените с едно палче нагоре. ❤️ Станете и част от огромното ни YouTube семейство.

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия