Топ 10 НАПИТКИ, които ще ви накарат да СПРЕТЕ пиенето


Към следващия
Харесай видеото!


49 прегледа
Krasi
16
Публикувано 27 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Днес ще видите някои наистина уникално творения на човешкия гений, които ще ви оставят с отворена уста. Ще пътуваме из целия свят за да се срещнем с напитки, толкова странни, ще ако не бяха кадрите ще помислите за нереални.

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash9" и 3% от техника с "Clash9PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Повечето от вас със сигурност обичат да си купуват разни неща от онлайн магазини в Интернет. Ако е така, знаехте ли, че може да го правите с отстъпка от цената? Точно така! Въвеждайки промокодовете за Озон и Ардес, освен, че ще получите намаление ще помогнете и на канала, за което благодаря! ❤️ Книгите ми може да си вземете тук:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Скъпи приятели, пригответе се за едно необикновено пътуване до екзотични държави и още по-екзотичните им национални питиета. Сигурен съм, че ще искате да опитате някои, от други може да се погнусите, но за всички важи едно нещо - уникални са. За първата позиция хващаме полет със самолет за Китай и Корея, там обичат да слагат определени малки домашни любимци в своето вино. Кои обаче са те? Ще видите от новата топ 10 класация на The Clashers!

След това в пътуването ни из света ще посетим Виетнам и Япония, за други интересни неща от менюто на ресторанти и магазини. Няма да Пропуснем и Канада, защото там има една уникална традиция, за която съм сигурен, че никога не сте чували. Ще погледнем и някои доста скъпи бутилки, които ще ви изненадат не само с визия, но и със съдържание.

Няма да пропуснем и Европа, защото имаме какво да покажем. Не говоря само за Балканите, ами по-западните държави. Те също имат с какво да ни изненадат. Не забравяйте, че искам diversity в съдържанието, което правя и спокойно може да се гледа от цялото семейство, тъй като съм подбирал най-меките family friendly кадри, които има в мрежата. Ако видеото ви е допаднало, знаете какво може да направите, нали?

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия