ТОП 10 странни и ЗЛОВЕЩИ РЕЛИГИИ, за които НЕ СТЕ ЧУВАЛИ


Към следващия
Харесай видеото!


286 прегледа
Krasi
17
Публикувано 27 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Вижте някои доста интересни култове и религии по света, за които съм сигурен, че дори не сте чували. Днес ще се разходим из различните странни вярвания на хората по света!

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash9" и 3% от техника с "Clash9PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Знам, че като мен обичате да си пазарувате от онлайн магазини, но знаехте ли, че може да използвате намаление от всяка покупка. Става лесно! Трябва само да въведете моите промокодове, изписани по-горе! 🔥 Така освен, че ще имате отстъпка, помагате и на канала! ❤️ Благодаря ви! Може да си вземете книгите ми тук:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Днес, както казах, ще се впуснем в нова #Top10 класация от #TheClashers. В нея ще разгледаме някои от най-интересните #религии , които хората по света изповядва. Пригответе се за един много интересен епизод, който ще ви изненада.

Естествено, повечето от тези вярвания са в Америка, не знам дали е съвпадение или хората там са по-набожни. Имаме материали за такива неща, като например: почитане на извънземно, защита на планетата Земя под странна форма. Като цяло доста различно от нормалното мислене. Постарал съм се да има diversity и класацията да е подходяща за цялото семейство, така че е family friendly.

Има, разбира се, някои религии и култове, които са направени да осмиват като цяло вярата в нещо. Като например фрисбитарианството, което показва какво се случва с душата на човек. Определено не всички хора вярват в някоя религия. Всичко според мен трябва да е умерено и без крайности.

Не забравяйте, че ако видеото ви хареса, може да го подкрепите с един палец и да оставите мнението си за него. Знам, че темата е интересна и очаквам да сте активни.

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия