50 Невероятни Факта за КОМУНИЗМА в БЪЛГАРИЯ - По-добре ли беше?


Към следващия
Харесай видеото!


158 прегледа
Krasi
17
Публикувано 14 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Дали наистина по време на СОЦИАЛИЗМЪТ в България нещата са били по-добре или всичко е по-скоро мит. 🤔 Днес ще разгледаме именно тази тема и ще ви споделя 25 положителни факта на това време, но и 25 не толкова добри факта за комунизма в България.

📙 Поръчайте НОВАТА ми книга "50 Невероятни Загадки" тук: https://bit.ly/3oN06NZ

Скъпи приятели, четвъртата ми книга - 50 невероятни загадки е вече тук и може да си я поръчате. 🔥 В нея ще откриете някои наистина интересни тайни, които си заслужават вниманието ви. Може да се чете от цялото ви семейство и е перфектен Коледен подарък! ❤️ Благодаря ви за подкрепата!

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash7" и 3% от техника с "Clash7PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Ние хората обичаме да пестим пари, докато пазаруваме по онлайн магазини и за тази цел може да използвате моите промокодове за отстъпка в Озон и Ардес. ⭐️ Те ще ви осигурят намаление ако си търсите Коледни подаръци. Така подкрепяте канала! ❤️ Книгите ми от серията "Топ мистериите" може да откриете тук:

📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy​​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI​​​

Днес ще си говорим за един период в историята на България, който остава в миналото, но много хора го помнят. ✅ Той предизвиква полярни мнения и хората са разделени по тази тема. За това, в днешният епизод на 50 факта се опитвам да събера всичко хубаво, но и всичко лошо за комунизма в България.

Ще започнем първата част с всичко положително. 😀 Ще си говорим как хората са живели тогава, каква е била икономиката на държавата, каква е храната и като цяло начинът на живот. 😮 Колко развит е бил туризма и още куп други теми. Както винаги се старая да подбирам интересна информация, от която да научите нещо ново по забавен начин. 👨‍👩‍👧 Със сигурност разнообразието или казано по модерен начин - diversity не е било голямо, но е имало други неща, които трябва да запомним.

Семейните ценности и добротата са били част от животите на хората, но пък държавата е контролирала и забранявала куп други дейности, които са ограничавали някои наши права. 🎄 За това втората част от видеото, ще се отнася за по-странните неща и именно тези ограничения.

Може би най-бурното развитие на България откъм икономика, население, заетост и износ се е случил именно по времето на социализма. ✌🏽 Тогава държавата ни достига до 9 милиона души население и всички са работели с една цел. По-големите заводи са построени по това време и всички региони са имали индустрия. Сега, както знаем е малко по-различно.

Развлеченията на хората са били ограничени, но поне са били много по-достъпни. 🤫 Почивките и ходенето на ресторант са били нещо нормално. Храната е била значително по-евтина и качествена, но е нямало доставки по домовете. 😀 Както всяко нещо в нашия свят, така и тук си има и плюсове и минуси.

Ще се радвам да станете част от канала и да се присъедините към нашето голямо семейство. Ако искате да ме подкрепите, знаете какво трябва да натиснете, нали? ❤️

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия