50 Невероятни Факта за ПУТИН, които ще РАЗБУЛЯТ СЛУХОВЕТЕ


Към следващия
Харесай видеото!


174 прегледа
Krasi
16
Публикувано 27 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Вижте някои интересни факти около най-обсъжданата личност в световен мащаб - Владимир Путин! Постарал съм се да разкажа историята му във формата на 50 факти, за да добиете по-добра представа за това кой всъщност е той.

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash9" и 3% от техника с "Clash9PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Вярвам, че и вие като мен в забързаното ежедневие предпочитате да си пазарувате от онлайн магазини в Интернет. Знаехте ли, че може да си дърпате отстъпка с моите промокодове изписани по-горе? Така освен намаление ще помогнете много и на канала, за което ви Благодаря! 🙏 Книгите ми може да си закупите тук:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Постарал съм се да събера най-интересните факти около Владимир Путин, които може би не знаехте. Ще минем пред семейството му, ранните години и ще стигнем до възкачването му на власт. Около Путин несъмнено има много тайни и той пази част от живота си далеч от публичните изяви. Като малък мечтата му е да стане агент, така и става.

След това заминава за Германия и работи там няколко години преди падането на стената. Връща се в родната страна и започва политическата му кариера. Той доста бързо се изкачва по стълбата на успеха и много скоро е заместник кмет. След като губи изборите обаче, Путин е назначен в президентската администрация и там добива популярност.

Ще ви върна малко назад във времето, за да ви разкажа за икономиката технологиите и напредъка на държавата, която излиза от един съюз. Има много интересни неща, които няма да ги прочетете в учебниците по история. Надявам се всичко да ви е интересно и ако е така, ще се радвам да отбележите с един палец нагоре.

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия