50 ФАКТА за СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ, след които ЩЕ СЕ ОТРЕЧЕТЕ от комунизма


Към следващия
Харесай видеото!


302 прегледа
Krasi
18
Публикувано 14 Apr 2022 / в Блогери & Блогове

Днес ще говорим за дълбоките води и доста противоречиви идеологии на социалистическия режим в най-голямата държава от скорошната история - Съветския съюз или СССР.

Научете повече за "В сърцето на машината": https://heartofthemachine.bg/

Много елементи от филма ми напомниха за този период от историята и мога да кажа, че филмът ме вдъхнови отчасти да направя този епизод.

✅ 5% отстъпка всички стоки в Озон с промокод "Clash8" и 3% от техника с "Clash8PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
✅ 5% отстъпка от периферията в Ардес с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - http://bit.ly/2JTtdNo

Ако си пазарувате от онлайн магазини в интернет може да използвате моите промокодове за намаление в Озон и Ардес. Така, освен, че ще пестите пари от отстъпката, ще помогнете и на канала, благодаря! Книгите ми може да закупите тук:

📚 Вземи НОВАТА ми книга "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

Съветският съюз е една темя, която винаги е предизвиквала огромно количество дискусии, не само в нашата страна, но и по целия свят. Днес, във видеото 50 факта за СССР ще ви разкажа за историята на тази държава, как е създадена, колко е съществувала и как се е стигнало до нейния крах.

Съюз на Съветските Социалистически Републики или позната накратко като СССР е държава, която е оказала огромно влияние в развитието на света. Дори 30 години след разпада ѝ историята е обект на ожесточени спорове, а днес в сянката на руските действия в Украйна отново поляризира страните. Пригответе се за един наистина интересен епизод. Постарал съм се да подбера такива факти, за които дори не сте предполагали. Надявам се днес да научите много интересни неща за Съветския съюз и лидерите му. Знаехте ли, например, че първата екраницация на легендарния роман "Хобит" е на съветското кино. Днес ще ви покажа дори как е изглеждал Гандалф.

Music: Smooth Rest Cafe - Emily Shepard (Soviet Union)

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия