Учениците, които НАПРАВИХА КОНТАКТ с Извънземни - ИНЦИДЕНТЪТ в Африка


Към следващия
Харесай видеото!


956 прегледа
Krasi
16
Публикувано 16 Mar 2021 / в Блогери & Блогове

Вижте историята на над 60 ДЕЦА, които описват една и съща случка в детайли. 👽 Дали наистина са се срещнали с представители на друга цивилизация?

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash4" и 3% от техника с "Clash4PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf​​​
📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI​​

Всичко се развива през 1994 година, на 16-ти септември. Мястото е дворът на училището Ариел в Рува, Зимбабве. Всичките над 60 ученици, които играели на двора през обедната почивка, описват едно и също явление - странни овални обекти са кацнали от небето и от тях са слезли още по-мистериозни същества. След като страхът и шокът на децата утихват, става ясно, че всички те са влезли в пряк контакт с представители на друг вид. Съществата обаче не са били там случайно. Те имали съобщение за цялото човечеството, а събитието се счита като най-достоверните посещения от извънземни видяно от десетки хора. Защо са дошли и какво е посланието им? Ще разберете от днешното видео на "Нещата, които не искат да знаете"

Случаят в училището в Африка е един от малкото, в които свидетели на извънземен вид стават не един или двама души, а цяла група от 60 деца. Явлението е описано в редица рисунки, разкази и интервюта с децата. Разследването е в продължение на години, като в него се включват дори учени от Харвард. До ден днешен това е една от най-значимите срещи с НЛО в историята.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Първоначално въждушните обекти били 3 или 4, според разказите на децата, но накрая само един от тях се спуснал и кацнал в далечния край на училищния двор. В началото настанало суматоха, но децата бързо се събрали и плахо пристъпили, за да проучат случващото се. С огромно удивление видели как малко същество се издига от горната част на приземилия се кораб, без да се отваря врата. След него се появило още едно създание, а първото, левитирайки във въздуха, се приземило пред децата и вперило огромните си черни очи в тях.

Децата от училището разказват, че извънземното било високо малко над метър, имало дълги ръце и слабо тяло, и било облечено в черен костюм. Най-впечатляващи обаче били очите му, които били във формата на топка за ръгби, били няколко пъти по-големи от човешките и имали продълговати бели зеници. Устата му била съвсем малка, а ушите - почти незабележими. Когато съществото се приближило на около метър от децата, всички те били обзети от странни чувства и усещания. В главите им започнали да изникват странни видения. Какво са се опитали да ни кажат тези представители на друга раса? Ще разберете от видеото.

Историята на училището Ариел в Рува, Африка е една от най-достоверните, на които съм се натъквал и много силно ме кара да се замисля дали наистина сме сами във Вселената или не. Присъствието на толкова много доказателства и свидетели, както и интересът на големи медийни компании в продължение на години и случилото се с д-р Мак, ме навеждат на мисълта, че в онзи ден и онзи двор действително са кацнали същества от друга раса.

Няма как да не ви попитам, след като чухте всичко какво смятате за ситуацията, реална случка или добре скалъпена измислица? А какво бихте направили вие, ако някои ден случайно в двора на училището ви или офиса ви се появят подобни летящи тела и от тях изскочат малки човечета в костюми?

Надявам се днешният епизод на нещата, които не искат да знаете да ви е харесал и ако е тама, може да го оцените с един палец нагоре. 👍 Също, не забравяйте да се абонирате за канала, за да получавате известие, когато кача ново видео. Благодаря Ви, че бяхте с мен!

Music by:
Past the Edge by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Source: http://incompetech.com/music/r....oyalty-free/index.ht
Artist: http://incompetech.com/

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия