Експерименти, които ДОКАЗВАТ, че Мисълта променя Материята и Реалността - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ ЕП 5


Към следващия
Харесай видеото!


419 прегледа
Krasi
16
Публикувано 13 Mar 2021 / в Блогери & Блогове

Когато ви казвам, да се грижите за ума си и нещата, които мислите, наистина го казвам, защото е важно. Казвам го, защото мисълта променя материята и реалността.

Не много отдавна учените смятаха, че вселената е изградена от материални частици в произволен ред. И каквото виждаме, това съществува. След това обаче благодарение на квантовата физика те успяха да докажат, че всичко във вселената е енергия, вибрации и честоти. От най-дребното нещо до най-голямото в цялата вселена. Как можем да използваме това и какво общо има със нашето съзнание? Ами всичко.

Ако все още това не ви се вярва, днес ще разгледаме експерименти, които доказват как мисълта променя реалността, в която живеем. И не само, от нас зависи каква ще е реалността, в зависимост от изборите, които направим.

Абонирай се : https://goo.gl/sYVcMB

Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com

💰 За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
👉 МЪРЧ : https://choko.bg/ 👈

Националната библиотека на Сащ документира умението на една жена на име Chulin Sun да ускорява растежа на семената, използвайки само ума си. Тя практикува уай чи, което е разновидност на Чи Гонг, което учи ученикът как да слее своята чи енергия с ума си. Само за 20 минути Chulin Sun може да накара семена, които държи в ръцете си да поникнат и да се превърнат в малки растения, с размер няколко сантиментра.

Това е демонстрирано на повече от 180 различни събития в универститети както и в научни и изследователски институции в Китай, Япония, Тайланд и други. Според свидетели жената се фокусира до такава степен в семената, че съкращава времето за което те попринцип трябва да поникнат. От 3-4 дни до 20 минути.

-
ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ :
☑️ Втори канал : https://goo.gl/jknptu
☑️ Facebook : https://goo.gl/76ebjk
☑️ Инстаграм : https://goo.gl/CBvouW
☑️ Магазина : https://goo.gl/w5Pf4j

Японски учен на име доктро Масару Емото е един от първите, които ни показват как мислите и намеренията ни влияят на материята. Той ни демонстрира как молекулната структура на водата може да бъде трансформирана от нашите думи, мисли и звуци. В книгата си „Тайните съобщения във водата“, той показва какво се случва с водата, когато към нея се отнасяаме с различни емоции. Като любов, омраза, гняв, надежда, благодарност и как това променя естетиката на кристалите.

Той използва магнитен резонанс, за да заснеме разликите. Експериментите му доказват, че дори и водата да е в ужасно състояние, то тя може да се превърне в нещо много красиво, когато към нея е излъчена молитва, медитация, благодарност, любов и още позитивни намерения. Хората съдържаме около 70% вода и затова наистина се замислете колко много влияят нашите мисли на нашия живот.


Експериментът с ориз на Масару Емото. Доктор Емото излезна от граници на воддните експерименти, за да пробва нещо ново. Извесният експеримент с ориз, който гръмна в цял интернет. Има наистина хиляди видеа, които може да гледате. Ще ви оставя линкове долу в описанието.

Експериментът е следният. Той взима 3 чисто нови буркана като ги пълни с еднакво количество ориз и вода. Следващите 30 дни всеки ден в продължение на 5 мин правил комплименти на единият буркан и му благодарял, на вторият казвал, че е идиот и че е ужасен, а третият изцяло го игнорирал. Резултатите са шокиращи. Оризът, към който изпращал любовта си, започнал да изглежда много апетитно и имал много приятен аромат. Вторият, който наричал идиот и ужасен, буквално станал черен и мухлясъл. Третият, който оставил на произвола на съдбата съдържал и двете, бил комбинация между хубав ориз и мухал.


FAIR-USE COPYRIGHT DISCLAIMER

* Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, commenting, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

1)This video has no negative impact on the original works (It would actually be positive for them).
2)This video is also for teaching purposes.
3)It is not transformative in nature.
4)I only used bits and pieces of videos to get the point across where necessary.

CHOKO does not own the rights to these video clips. They have, in accordance with fair use, been repurposed with the intent of educating and inspiring others. However, if any content owners would like their images removed, please contact me by email.

------------------------------------------------------------------------------------------
● Не забравяйте да се абонирате и да натиснете камбанката 😇

#скритатареалност #чоко #CHOKO

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия