(ВИДЕО) - Какво е предсказала баба Ванга в местността Рупите?


Към следващия
Харесай видеото!


627 прегледа
Krasi
13
Публикувано 04 Apr 2020 / в Блогери & Блогове

В днешният последен епизод от МИСТЕРИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ще разгледаме подножието на последния някога активен Вулкан на територията на България. Там се се намират Рупите, една от най-загадъчните местности, дом на феномена баба Ванга.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash1" - http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Здравейте приятели аз съм Слави, а вие сте с последен епизод от първи сезон на Мистериите на България. Надявам се всичко до тук да ви е харесало и да нямате търпение за сезон две. Кои локации искате да видите най много в него, споделете долу в коментарите. Днес се намираме в Рупите, едно магично място, което прилива от силна положителна енергия. Ще го откриете само на няколко километра от Петрич, пътищата са много хубави, има паркинг и е абсолютно облагородено. Още слизайки от колата човек усеща спокойствие с първите си крачки тук. Няколко часа са достатъчни да се заредите и да си почините от натовареното ежедневие. Какво обаче дава силата на тази местност?

Според баба Ванга по тези земи са крачили представители на предишна цивилизация, много преди ние хората да се появим на Земята. Представителите на тази раса били високи около 3 метра и носели тънки, сребърни дрехи, все едно направени от алуминиево фолио. Те били достигнали високо технологично и културно ниво, но катаклизмът ги хванал неподготвени. Целият им град бил унищожен от изригването на вулкана и заровен завинаги под пласт лава.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Какво е казала баба Ванга за коронавируса? али не го е предсказала още преди години с думите: “Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце.“

В чест на предишната цивилизация баба Ванга поръчва направата на огромен кръст по склона на планината Кожух. Той е с размери 30 на 40 метра и е направен по такъв начин, че хората да могат да се изкачват по него. Мраморните плочи са подредени като стълби върху стръмната повърхност, които му продават 3Д ефект. Кръстът може да се наблюдава от всички точки в околността, но е най-вече видим храма на ясновидката.

Цялата тази местност Рупите обаче се свързва със световно признатият феномен на България баба Ванга. Нейните пророчества до ден днешен предизвикват поводи за размисъл, а някои са дори плашещи. По света са много малко хората, чиито предсказания са се сбъдвали с такава точност. Пророчицата е известна не само на наша територия, ами и в държави като Русия, Сърбия, Украйна и Македония. Вярващи хора от цял свят са пътували хиляди километри за да се срещнат с нея. Цели рейсове с групи се организираха да пътуват цели 500 километра от родното черноморие до тук, само за да я зърнат.

Колкото и да е плашещо бъдещето ни, ние трябва да сме благодарни, за нашето минало. Баба Ванга несъмнено е феномен, крачел по земите ни, който обаче остава обвит в мистерия. Дали някога страшните и предсказания за бъдещето ще се сбъднат? Има само един начин да разберем…

Епизодът е заснет Август, 2019.

Ако ви е харесал, може да оставите по един лайк и да не забравите да се абонирате за канала, за да не изпуснете някое от новите ми видеа!

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия