Мега Скандал: Тайният запис от "Черешката на тортата"на свадата между Кулагин и Нора Недко


Към следващия
Харесай видеото!


2,188 прегледа
Krasi
14
Публикувано 27 May 2020 / в Други

Само HotArena успя да се добере до запис на най-коментирания скандал. Този между Кулагин и Нора Недкова в "Черешката на тортата".

Шокиращата караница, която не беше излъчена в ефир, поради настояване на плеймейтката, е била записана с телефона от режисьора на фолк-клипове - Люси Иларианов, който обича интригата. Люси също участва в риалити формата, обаче е направил грешката да пусне на всеослушание записа във фризьорския салон, където ходи приятелката му Ани Хоанг. Само Хот Арена ще разкрие цялата истина, а именно, че бой между двамата е нямало! Нора Недкова не е пребила Кулагин, както беше обявено в множество сайтове, а само го е заплашвала.

В записа ясно се чува как плейметката, под въздействието на алкохол и опиати, врещи и се тръшка в транс, докато заплашва гримьора.

Кулагин очевидно изобщо не й обръща внимание, защото е напълно спокоен и приканва екипа да снимат излагацията на новоизлюпената плеймейтка.

Обиди нетипични за жена, произлизат от устата на Нора. Тя се жалва, че Кулагин е изпил енергията и увеличил бръчките й. Мис плеймейт повтаря само "бръчките ми, бръчките ми, вдигаш ми бръчките".

В записа плеймейтката признава, че има и мъжки полов орган.

Цяла седмица изнервената моделка била с нарушен хормонален баланс и сън, заради провокативния Кулагин. В записа го заплашва с изнасилване от мутри и побой. В края на цирка, Нора хвърля дори чаша, с която обаче не улучва Кулагин, а режисьора на "Черешката" - Калоян. Нещата излизат извън контрол и хора от ресторанта сигнализират на 911, защото Нора нарушава обществения ред с крясъци и вулгарен език.

Патрулка пристига и озъптява Недкова, след което униформени я ескротират до районното управление.

Записа на целия скандал можете да чуете ексклузивно само тук!

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия