Кой е ПЕТЪР ДЪНОВ?


Към следващия
Харесай видеото!


54 прегледа
Krasi
13
Публикувано 13 Mar 2021 / в Блогери & Блогове

Казват, че словото, което излиза изпод перото на великите умове на човечеството, не може да се оцени от съвременниците им, а става обект на обществен интерес десетилетия по-късно.

В края на 19ти век, сред набиращия скорост материализъм, се появява един човек, който чрез своя морал, вяра и любов, успява да даде ярък пример как трябва да живеем и да служим.Това е Петър Дънов, с духовното име Беинса Дуно. Неговата личност е обвита в мистерия, може би защото е говорел твърде малко за себе си, опитвайки се да насочи правилно фокуса ни – не към своята личност, а към Бога.

В днешното видео ще се опитаме да ви представим биографично, но и духовно – кой е Петър Дънов. Ще разгледаме необикновения му живот с примери за мистични случки и опитности. Ще ви представим някои от и без това малкото неща, които той казва за себе си, както и част от многото неща, които велики хора по света казват за него.

📘В сайта www.istina.bg може да откриете още много материали, както и безплатна виртуална библиотека.

Ако нещата, които правим, ви харесват и са ви интересни, може да се абонирате за канала и да натиснете камбанката🔔, за да получавате известие, когато качим ново видео.

🔔За да се абонирате: http://bit.ly/3p9kLcT
👍 https://www.facebook.com/dete.na.svetlinata

😇Ако намирате нашата дейност за вдъхновяваща и пробуждаща и желаете да я подкрепите, може да го направите от тук: http://istina.bg/darenia/

Благодарим! ❤️


#ПетърДънов #Учителя #БеинсаДуно #духовно #паневритмия #истинаБГ #слово #история #духовно

Покажи още
0 Коментари sort Сортирай по

Към следващия